De sfeervolle mobiele espressobar uit Den Haag -  B2B  -  Barista training  -  Barista workshop

Kwaliteit

Zet koffie waar klanten voor terugkomen 
Voor een echt lekker kopje koffie is meer nodig dan alleen een goede espressomachine. 
Het geheim van het perfecte kopje koffie is een samenspel van verse koffiebonen, de juiste instelling van de espressomachine en koffiemolen, én vaardigheden van uw personeel.

Wat kunt u verwachten?

Om met koffie aan de slag te gaan is het goed om eerst even stil te staan met wat voor product u eigenlijk werkt. Dus is eerst een stukje theorie wel op zijn plaats.


Een kwestie van doen!

Maar het is natuurlijk vooral een kwestie van doen.

De volgende onderwerpen komen aan bod:
1. Hoe maakt je een espresso
2. Opschuimen (microfoam)
3. Cappuccino
4. Latte Macchiato
5. Koffie verkeerd
6. De espressomachine schoonhouden
5. De eerste stapjes naar latte art.
6. Tips en trucs

Wie gingen u voor:

Esloo College, Den Haag
van Eembergen, Den Haag
Tuincentrum Ockenburch, Den Haag
Sodexo (bij FNV), Zoetermeer
The Freak Brothers, Den Haag
Knus, Delft
Limes Praktijkonderwijs, Katwijk aan Zee

Extra

Alle deelnemers ontvangen een certificaat van deelname,
een handig naslagwerk en een praktische geplastificeerde
instructie kaart. Ideaal om binnen handbereik te houden
bij het zetten van het perfecte kopje koffie!